måndag 4 mars 2013

Sista dagen

Klockan är 18:47 och jag är fortfarande omyndig. Men om ganska precis 5 timmar och 13 minuter är jag myndig. Hur jävla stört är inte detta? Jag = 18? Va? Det här är åldern som man har längtat efter i flera års tid  är nu här om några timmar.

Jag har länge sett framemot att fylla 18, men just nu har jag lite panik. Jag blir ju förfan myndig!!!! Jag får ta helt och hållet mina egna beslut, jag kommer få ansvara för en hel del pengar, jag får ta körkort, jag får rösta, jag får gå ut och dricka öl. 

Jag ser framemot morgondagen så otroligt mycket, jag tycker det ska bli skönt. Men jag önskade att mamma var här och firade med mig. Jag har känt så tidigare vid ett tillfälle, vid konfirmationen. Det var på Vässarö 2010. Mamma sa hela tiden att hon ville se mig och min bror konfirmera oss. Men hon fick inte så någon av oss. Nu känner jag det igen, jag vill ha min mammas leende som visar så mycket. Jag vill se hur hennes ansikte lyser av stolthet. Hon visade alltid hur stolt hon var över oss. Men nu kommer det inte ske, mamma kommer inte vara där och ge mig en kram på min 18-årsdag. Men hon kommer vara där ändå, hon kommer finnas där. Jag kommer känna av henne. 

JAG BLIR 18 ÅR IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELT JÄVLA STÖRT
Imorgon blir denna tjej från 2009/2010 18 år. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar